nedjelja, 14. prosinca 2008.

Dwarf


Patuljci su u svim fantasy pricama bili niskog stasa, hrabri, tvrdoglavi, odlucni, itd... Pa zasto ne bi takvi bili u WoW-u? Zive u planinama Khaz Modana, imena kojeg smo cesto culi u Warcraft serijalu (sjetite se onog krika Muradina Bronzebearda u trojci, koji ima neke bosanske korijene vjerojatno sudeci po imenu). Takoder su i vjesti gradioci, rudari i kovaci. Ironforge je njihov glavni grad, divovska kreacija patuljskih umjetnika, kopaca te slicnih prepun golemih prostorija koje oduzimaju dah. Patuljci imaju na raspolaganju 5 klasa; hunter, warrior, paladin, priest i rogue. Posto su jaki i prema legendi stvoreni iz kamenih gromada te zive u smrznutom krajoliku, imaju i takve rasne bonuse. Tu je i vec tradicionalni stereotip o patuljcima koji koriste barut pa imaju i dodatni bonus na puske.

Pocetna lokacija: Anvilmar u Dun Moroghu
Glavni grad: Ironforge
Klase: Warrior, Paladin, Priest, Rogue i Hunter
Strana: Savez
Prijevoz: Ovan
Rasni bonusi:

* Stoneform (aktivno): kad se aktivira daje imunitet na otrov (poison), bolest (disease) i krvarenje (bleed), daje +5 AC bonus i usporava te za 30%; traje 20 sekundi i ima 3 minute hladenje (cooldown)
* Gun Specialization (pasivno): daje bonus od +5 Gun skillu (puske i pistolji)
* Frost resistance (pasivno): 10 Cold resistance
* Treasure finding (pasivno): pokazuje skrinje sa blagom na minimapi, nema hladenja i traje beskonacno ako treba

Pogodni: Svima koji zele tankat (ici prvi u grupi i primat udarce), borit se prsa o prsa te glumit Conana ali i onima koji vole magiju, ma koliko to bilo nelogicno.

Nema komentara:

Objavi komentar